Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ - Τεμάχισαν κολώνες της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο

 Τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου
Κωνσταντίνο Μπούτσικο, επισκέφθηκαν χθες, νωρίς το μεσημέρι, ο διευθυντής δικτύου της ΔΕΗ Βασίλης Σαλβάρης, αλλά και ο νομικός σύμβουλος Γιώργος Μαυρομάτης, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το πρόβλημα που φέρεται να έχει προκύψει σε περιοχές της Νότιας Ρόδου. 
Οι εκπρόσωποι της ΔΕΗ πληροφόρησαν συγκεκριμένα τον Εισαγγελέα, για τη διάλυση περίπου εννέα κολώνων της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο. 
Η επίσκεψη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας του διευθυντή και του νομικού συμβούλου της ΔΕΗ είχε καθαρά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, αφού οι ιθύνοντες τον ενημέρωσαν (παρουσιάζοντάς του και σχετικό φωτογραφικό υλικό) πως έχουν υποστεί φθορές σε εννέα στύλους της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο.
 Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες φέρονται να έχουν τεμαχίσει εννέα κολώνες της ΔΕΗ, οι οποίες βρίσκονται κοντά σε χώρο που θα επρόκειτο να δημιουργηθεί φωτοβολταϊκό πάρκο. 
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο διευθυντής δικτύου της ΔΕΗ Βασίλης Σαλβάρης, μαζί με τον\ νομικό σύμβουλο της επιχείρησης Γιώργο Μαυρομάτη, φέρονται να αποφάσισαν την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για την τέλεση του αδικήματος της φθοράς ξένης περιουσίας. 
Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου Κωνσταντίνου Μπούτσικου, προκειμένου να κινηθεί η περαιτέρω διαδικασία.

http://www.proodos.net/index.php/topika-nea-rodou/item/3276-minytiria-anafora-kata-pantos-ypefthynou-temaxisan-kolones-tis-dei-sti-notia-rodo