Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ: Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ

Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ και κυρίως ο κλάδος των τεχνικών μας, έδωσαν με αυταπάρνηση έναν πολύ δύσκολο αγώνα για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στη Δ. Ελλάδα ( νομός Άρτας κ.α. ), εξαιτίας των καιρικών φαινομένων.
Μέσα σε πρωτοφανές συνθήκες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σώζοντας ακόμη και ανθρώπινες ζωές, διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα.
Οι αδικημένοι και σκληρά εργαζόμενοι συνάδελφοί μας..
τεχνικοί, εκτός από την αποκατάσταση του ηλεκτρικού συστήματος της πολύπαθης περιοχής ¨Άρτας, κατάφεραν, με κίνδυνο της ζωής τους, να βοηθήσουν πολλούς συμπολίτες μας, να σωθούν από την ορμή των υδάτων, χρησιμοποιώντας σωστικές λέμβους και ότι άλλο ήταν απαραίτητο.
Με αυταπάρνηση και μαχητικότητα έδωσαν για πολλοστή φορά τον καλύτερο εαυτό τους, χωρίς η Διοίκηση και η Πολιτεία να αναγνωρίζει το σημαντικό τους έργο.
Η εκάστοτε εξουσία τους δίνει εύσημα όταν τη συμφέρει και τους λοιδορεί ως «προνομιούχους» όταν θέλει να εφαρμόσει αντεργατικές πολιτικές.
Πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν οι αδικίες και να αναγνωριστούν έμπρακτα οι αντιξοότητες του επαγγέλματος και οι προσπάθειες που καταβάλουν.
Η ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ, συγχαίρει όλους τους συναδέλφους του Ομίλου ΔΕΗ της Δ. Ελλάδας και θα είναι πάντα δίπλα τους, για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων τους.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ