Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Τρεις εναερίτες της ΔΕΗ για όλην την Κρήτη και τη Ρόδο! Χρωστούν στους τεχνικούς 7.000 ρεπό!

Μόνο τρεις είναι οι εναερίτες της ΔΕΗ για όλη την Κρήτη και την Ρόδο.
Ναι καλά ακούσατε στους πυλώνες ανεβαίνουν μόνο τρία άτομα για να αποκαταστήσουν τις βλάβες για περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους. Από το 1992 στα Χανιά έχουν προσληφθεί δύο τεχνικοί και έχουν αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια περίπου 50! Αυτά είναι τα δραματικά στοιχεία και οι ελλείψεις που απασχόλησαν τη γενική συνέλευση των Τεχνικών του Ομίλου της ΔΕΗ στα Χανιά.
Το παρόν στη συνέλευση έδωσαν οι συνδικαλιστές του πανελλήνιου συλλόγου (ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ) και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τις κινήσεις άσκησης πίεσης στην κυβέρνηση για προσλήψεις από τον ..
τελευταίο διαγωνισμό που είχε γίνει το 2014 και αφορά σε 540 προσλήψεις.
Να σημειωθεί ότι για όλη την Κρήτη η ΔΕΗ χρωστά στους εργαζόμενους 7.000 ρεπό, που αντιστοιχούν σε αρκετές εκατοντάδες για κάθε εργαζόμενο τεχνικό. Όλοι οι τεχνικοί στο νησί είναι 54.
Οι τεχνικοί της ΔΕΗ προειδοποιούν για μπλακ άουτ μέσα στο καλοκαίρι καθώς τα ελάχιστα άτομα δε θα μπορέσουν να καλύψουν εγκαίρως τις ενδεχόμενες βλάβες που θα παρουσιαστούν.http://www.neatv.gr/el/37019/binteo-treis-enaerites-tis-de-iia-olin-tin-kriti-kai-ti-rodo-chrostoin-stois-technikois-7-000-repo.php