Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ: "Οι διεκδικήσεις και οι ανάγκες των εργαζομένων στο ΔΕΔΔΗΕ, δεν σταματούν με την καινούργια ΕΣΣΕ"

ΕΣΣΕ ΔΕΔΔΗΕ


Κάτω από την σκιά των τραγικών γεγονότων σε Αττική (που βύθισε σε θλίψη όλη την χώρα) και Σύρο (θανατηφόρο ατύχημα), υπογράφηκε μεταξύ της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ (και των Σωματείων-Μελών της) η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ  που έχει τριετή διάρκεια.


Η νέα ΕΣΣΕ περιλαμβάνει αρκετούς από τους στόχους που είχε θέσει η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ και με την δεδομένη αρνητική συγκυρία, περιφρουρήθηκε οτιδήποτε περιείχε και η προηγούμενη Σύμβαση με επιπλέον κέρδη την πρόσθετη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το άνοιγμα του τερματικού κλιμακίου.



Φυσικά οι διεκδικήσεις και οι ανάγκες των εργαζομένων στο ΔΕΔΔΗΕ, δεν σταματούν με την καινούργια ΕΣΣΕ, αλλά αποτελεί μία καλή αφετηρία ώστε να λυθούν και άλλα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό. Παράλληλα η δέσμευση του σωματείου μας είναι, ότι ο αγώνας για την επίτευξη των αιτημάτων μας, θα έχει ακόμη πιο έντονο χαρακτήρα απέναντι στην διοίκηση και την σημερινή κυβέρνηση.


Τέλος, η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ, ευχαριστεί για πολλοστή φορά όλους εκείνους τους συναδέλφους που με αυταπάρνηση και ευσυνειδησία  συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την επισκευή των βλαβών και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την σύμβαση.