Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΔΔΗΕ: Τετραπλή πιστοποίηση για την ασφάλεια Εγκαταστάσεων, Εργασίας και Διαχείρισης Πληροφοριών


Τετραπλή πιστοποίηση έλαβε ο ΔΕΔΔΗΕ στον τομέα Ασφάλειας Εγκαταστάσεων, Ασφάλειας Εργασίας και Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της εσωτερικής λειτουργίας του.
Αναλυτικότερα, με γνώμονα τη διαρκή προσπάθεια ελαχιστοποίησης των κινδύνων στην εργασία, η Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας, έλαβε πιστοποίηση για το σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας στον τομέα Ασφάλειας Εγκαταστάσεων, κατά ISO 9001:2015.
Επιπλέον, ο Κλάδος Ασφάλειας Εργασίας της ίδιας Διεύθυνσης έλαβε δύο πιστοποιήσεις, κατά ISO 45001:2018 για το σύστημα διαχείρισης για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και κατά ISO 14001:2015 για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης.
Με στόχο να εξασφαλίσει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας των πληροφοριών και προστασίας των δεδομένων που διαχειρίζεται, η Διεύθυνση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, έλαβε πιστοποίηση κατά ISO/IEC 27001:2013.
Οι νέες πιστοποιήσεις του ΔΕΔΔΗΕ, υπογραμμίζουν τη δέσμευση της Εταιρίας για τη διασφάλιση και βελτίωση αξιόπιστων επιπέδων ποιότητας, με την υιοθέτηση διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων.