Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Άμεση αποκατάσταση λαθών μισθοδοσίας και εφαρμογή της ΕΣΣΕ


 Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Όλοι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έλαβαν λανθασμένα εξοφλητικά, λόγω σφάλματος στη μισθοδοσία του προσωπικού από την εταιρεία Pricewaterhouse Coopers (PwC), με αποτέλεσμα την αναίτια παρακράτηση μέρους του μισθού και του επιδόματος αδείας.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εξωτερικών συνεργατών, που χωρίς λόγο αποφασίστηκε η εργολαβοποίηση και της μισθοδοσίας της ΔΕΗ, μετά από τόσα χρόνια αψεγάδιαστης λειτουργίας του προγράμματος και τις τεράστιες γνώσεις του εναπομείναντος προσωπικού.
Επίσης, αυτόν το μήνα έγινε η εφαρμογή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ, μόνo που και σε αυτή την περίπτωση, παρουσιάζονται σφάλματα ως προς το σύνολο των αυξήσεων που θα έπρεπε να πάρουν οι εργαζόμενοι.
Εκτός των παραπάνω παραλείψεων, θα πρέπει να δοθούν άμεσα και τα προβλεπόμενα από την ΣΣΕ επιδόματα σε παλαιούς και νέους συναδέλφους (Τ4Ι, οικογενειακό, επικινδύνου κτλ).
Ελπίζουμε στην γρήγορη αποκατάσταση και την άμεση καταβολή των χρημάτων στους συναδέλφους, προκειμένου να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Η Ε.ΤΕ. ΔΕΗ-ΚΗΕ βρίσκεται πάντα κοντά στους εργαζόμενους, παρακολουθεί τα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν και επιδιώκει την άμεση επίλυσή τους.
Αυτό έπραττε και αυτό εξακολουθεί να κάνει.
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ



Η οικογένεια των τεχνικών και όλοι οι εργαζόμενοι θρηνούν για μια  ακόμη ανθρώπινη ζωή. Πρόκειται για τον έμπειρο τεχνικό  Νίκο Μάνδυλα που εργαζόταν στην Περιοχή της Κέρκυρας ο οποίος από τις πρώτες ενδείξεις υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή του Νησακίου. Η νέα απώλεια, ανεβάζει κι άλλο τον αριθμό των εργατικών δυστυχημάτων και τον μακρύ  κατάλογο του πένθους από εργαζόμενους  που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι  η έλλειψη προσωπικού και η εντατικοποίηση της εργασίας με 12ωρα και 16ωρα, πολλές φορές χωρίς τις αναγκαίες αναπαύσεις, είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν σε τραγικά αποτελέσματα.

Η συνεχής εργολαβοποίηση των τεχνικών υπηρεσιών της εταιρείας δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η Ένωση Τεχνικών, και τώρα και στο παρελθόν, πιέζει ασφυκτικά όλες τις Διοικήσεις της εταιρείας προς την κατεύθυνση των άμεσων και συνεχών προσλήψεων, ειδικευμένου τακτικού τεχνικού προσωπικού. Αν και έγιναν προσλήψεις τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύεται ότι  είναι σταγόνα στον ωκεανό, εάν υπολογιστεί το μεγάλο χρονικό διάστημα που λόγω μνημονίων δεν προσλάμβαναν προσωπικό καθώς και το τεράστιο κύμα συνταξιοδοτήσεων.

Καμία τεχνολογία και καμία ψηφιοποίηση δεν πρόκειται να υπερκεράσει τις ανάγκες από την έλλειψη προσωπικού που χωρίς αυτό η εταιρεία, διαλύεται. Θέλουμε προσωπικό εκπαιδευμένο και κατάλληλα εφοδιασμένο για να μην  πηγαίνουν οι συνάδελφοι  στη μάχη ως «πρόβατα επί σφαγή».

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ ζητά την διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών του θανατηφόρου δυστυχήματος και επιπρόσθετα ζητά επιτακτικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι και να μην “αδιαφορούν” για την ανθρώπινη ζωή και αξία.

Η Διοίκηση οφείλει να παρέχει τα απαραίτητα μέσα ομαδικής και ατομικής προστασίας  και  οι εργαζόμενοι με την σειρά τους να τηρούν απαρέγκλιτα στο ακέραιο τους κανόνες υγείας και ασφάλειας μέσα από αδιάκοπη εκπαίδευση με επαρκείς εκπαιδευτικούς  κύκλους.

Παράλληλα ήρθε η ώρα η Διοίκηση της εταιρείας να βάλει «το χέρι επί τον τύπον των ήλων» και να ασχοληθεί σε βάθος με τα πραγματικά προβλήματα των  εργαζομένων πρώτης γραμμής, καθώς αυτοί είναι η ψυχή της εταιρείας,   γιατί ο θάνατος του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, ίσως να είναι η αρχή και όχι το τέλος. Τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα δεν είναι η «κακιά ώρα» αλλά έχουν ονοματεπώνυμο ευθυνών και εάν δεν αλλάξει η τακτική αντιμετώπισής τους να είστε σίγουροι ότι θα προσωποποιηθούν. Κανένας δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν ξέρει. Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μια ακόμη φορά.

Ο φίλος και συνάδελφος Νίκος μέσα από την πολύχρονη συνδικαλιστική του δράση συνέβαλε τα μέγιστα για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων, αφήνοντας παρακαταθήκη τους αγώνες του μαζί με την Ε.ΤΕ.  Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ όπου η ανθρώπινη ζωή είναι προτεραιότητα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά γιατί είναι πάνω από όλα και πάνω από όλους.

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον συνάδελφο που άδικα χάθηκε, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Στα 2,4 δισ. ευρώ έφτασαν πέρυσι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των καταναλωτών ρεύματος


Στα 2,4 δισ. ευρώ έφτασαν πέρυσι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των καταναλωτών ρεύματος - Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΡΑΑΕΥ

Ένα υψηλό ποσό της τάξης των 2,4 δισ. ευρώ όφειλαν πέρυσι οι καταναλωτές ρεύματος, με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΡΑΑΕΥ στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσής της για την αγορά λιανικής.

Από αυτά τα χρήματα, 1,44 δισ. ευρώ αφορούν παλαιότερους πελάτες που έχουν αλλάξει εταιρεία, ενώ άλλα 974 εκατ. ευρώ αφορούν υφιστάμενους πελάτες.

Στις επιμέρους κατηγορίες κατανάλωσης, το μεγαλύτερο μέρος των ληξιπρόθεσμων παρατηρείται, όπως είναι φυσικό, στη Χαμηλή Τάση με 1,7 δισ. ευρώ. Ακόμη 178 εκατ. ευρώ υπάρχουν στους εμπορικούς καταναλωτές και 527 εκατ. ευρώ στις βιομηχανίες.

65

Σημασία έχει και ο υπολογισμός που έκανε η ΡΑΑΕΥ για το πόσο επιβαρύνει θεωρητικά τον συνεπή καταναλωτή το ύψος των ληξιπρόθεσμων. Συγκεκριμένα, εκτιμάται σε 2 λεπτά/κιλοβατώρα για οφειλές υφιστάμενων πελατών συν άλλα 3 λεπτά για τις αντίστοιχες των παλαιών.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω ποσά επιβάρυνσης αποτελούν απλά μια ένδειξη του προβλήματος και δεν συνιστούν απτή επιβάρυνση στα τιμολόγια που είδαν οι καταναλωτές κατά το περσινό έτος. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι αν οι προμηθευτές προχωρούσαν σε αυξήσεις για να αποσβέσουν πλήρως το κόστος των ληξιπρόθεσμων κατά το περσινό έτος, τότε τα τιμολόγια θα χρειαζόταν να ακριβύνουν κατά 5 λεπτά.

Σε γενικές γραμμές, οι εταιρείες προμήθειας προβαίνουν σε έναν υπολογισμό σχετικά με τις επισφάλειές τους από τα ληξιπρόθεσμα και ένα μέρος το καλύπτουν μέσω των χρεώσεων, ενώ το υπόλοιπο παραμένει στους ισολογισμούς τους.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ανοικτή Επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε.


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Πρόεδρε,
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ποικίλα δημοσιεύματα κάνουν αναφορές για άμεση επιτάχυνση και κλείσιμο των λιγνιτικών Μονάδων σε Μεγαλόπολη και Δυτική Μακεδονία, προκαλώντας ανησυχία και έντονο προβληματισμό, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους κατοίκους και στους επαγγελματίες των περιοχών αυτών.
Δυστυχώς, οι εξελίξεις αυτές μας καθιστούν αποδέκτες εύλογων ερωτήσεων, συνάδελφων, πολιτών που έχουν μόνιμο τόπο κατοικίας εργασίας και δραστηριότητας στις εν λόγω περιοχές.
Κύριε Πρόεδρε,
Στα πλαίσια της θεσμικής συνεργασίας και επικοινωνίας που έχουμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μαζί σας, και με βάση τα όσα διαρρέονται, οφείλετε να μας καλέσετε, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επίσημεςενημερώσεις από την πλευρά σας για το “τι μέλλει γενέσθαι” με το προσωπικό των λιγνιτικών Μονάδων , ποιες και πότε είναι προς κλείσιμο, καθώς, και γιατί δεν τηρείται ούτε τουλάχιστον το προβλεπόμενο ΕΣΕΚ. Παράλληλα, οφείλετε να μας ανακοινώσετε, ποιος είναι ο σχεδιασμός, οι προθέσεις σας και τα πλάνα σας για τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων σε αυτές τις περιοχές.
Εσείς παλαιότερα έχετε δηλώσει σε μήνυμα σας, ότι: “Ο πλούτος και η δύναμη της ΔΕΗ είναι οι άνθρωποί της” και πιστεύουμε ότι αυτή η φράση σας, διέπεται από ειλικρίνεια και δηλώνει σεβασμό και εκτίμηση προς τους εργαζόμενους του Ομίλου. Ήρθε η ώρα να μετουσιωθεί σε πράξη.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ έχει επισημάνει με δράσεις, ανακοινώσεις και παρεμβάσεις, ότι η βίαιη απολιγνιτοποίηση, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον ξαφνικό θάνατο των περιοχών αυτών, καθώς, οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους σε απόγνωση και εργασιακή ανασφάλεια, κάτι που δεν συνάδει με την φιλοσοφία της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρίας, τουλάχιστον έως τώρα.
Άλλωστε οι εργαζόμενοι σε Μεγαλόπολη και Δυτική Μακεδονία έχουν αποδείξει έμπρακτα πόσο επαγγελματικά και υπεύθυνα λειτουργούν και ζητούν άμεσα να ενημερωθούν, από την Διοίκηση της ΔΕΗ και το συνδικάτο, διότι οι όποιες αλλαγές, επηρεάζουν καθοριστικά την οικογενειακή  ζωή και τον τρόπο διαβίωσης τους.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ επισημαίνει και δικαιώνεται διαχρονικά, καθώς, τάσσεται  υπέρ της ομαλής και όχι βίαιης απολιγνιτοποίησης των περιοχών αυτών και, στηρίζει την κάθε μορφής ενέργεια που έχει ωριμάσει τεχνολογικά, οικονομικά, γεωστρατηγικά, οικολογικά, και ό,τι βοηθά τη χώρα μας να μένει ενεργειακά ανεξάρτητη, με τους καταναλωτές να απολαμβάνουν το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.
Τέλος, αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών, πρωτοβουλίες και ενέργειες που θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί το πλαίσιο συνεννόησης και συνεργασίας, για να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις και λύσεις προς όφελος του προσωπικού και της Εταιρίας και των τοπικών κοινωνιών, που όλα αυτά τα χρόνια σήκωσαν το βάρος στην ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η. – Κ.Η.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     -     ΣΤΕΦΑΝΟΣ KOYNOYKΛΑΣ            
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΓΑΛΟΣ
                                   
https://ete-dei.gr/featured/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84/

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΕΤΕ/Ομίλου ΔΕΗ: Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα

 



Συνάδελφοι,

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δημιουργούνται ειδικές συνθήκες με την αύξηση της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας που μπορεί να οδηγήσουν σε συνθήκες καύσωνα, όπως αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας, όπου οι εργαζόμενοι καταπονούνται περισσότερο από κάθε άλλον.

Αυτές οι συνθήκες είναι δυνατόν να προκαλέσουν ατυχήματα, επικίνδυνα περιστατικά, προβλήματα στην παραγωγική διαδικασία καθώς και βλάβες στην υγεία των εργαζομένων, οι οποίες κυμαίνονται από ενοχλητικά δερματικά εξανθήματα μέχρι θάνατο από θερμοπληξία.

Όλοι οι εργαζόμενοι καταπονούνται θερμικά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει ωστόσο να δίδεται σε αυτούς που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, με ιδιαίτερα προβλήματα υγείας όπως: καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, εγκυμονούσες, εργαζόμενοι με γενικά νοσήματα όπως σακχαρώδης διαβήτης, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, διαταραχές της ηπατικής λειτουργίας, διαταραχές στη λειτουργία του θυρεοειδούς, διαταραχές της αρτηριακής πίεσης, αναιμία, ψυχικά νοσήματα, καθώς και εκείνοι που λαμβάνουν κάποιες κατηγορίες φαρμάκων όπως διουρητικά, αντιδιαβητικά κ.α. Στα πιο πάνω θα πρέπει να προστεθεί και η παχυσαρκία (30% περισσότερο του προβλεπόμενου ιδανικού βάρους). Η ένταξη στις παραπάνω ομάδες γίνεται από τον Γιατρό Εργασίας της επιχείρησης ή (στις περιπτώσεις που δεν προβλέπεται η απασχόληση Γιατρού Εργασίας) με ιατρική βεβαίωση που προσκομίζει ο ίδιος ο εργαζόμενος.

Επίσης Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν και οι συνάδελφοι τεχνικοί που εργάζονται στην ύπαιθρο στο ΔΕΔΔΗΕ, στον ΑΔΜΗΕ αλλά και σε Σταθμούς Παραγωγής και Ορυχεία της ΔΕΗ. Θα πρέπει να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα και να ζητούν από την υπηρεσία τους τη χορήγηση των απαιτούμενων μέσων προστασίας, αυτό αφορά όλους τους συναδέλφους καθώς και τους εργοδηγούς και αρχιτεχνίτες.

Η επικινδυνότητα του επαγγέλματος είναι μεγάλη και γίνεται πολύ μεγαλύτερη σε συνθήκες καύσωνα, είναι πολλά τα παραδείγματα θανατηφόρων ατυχημάτων κατά το παρελθόν σε αντίστοιχες συνθήκες.

Η Επιχείρηση οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο :

  • Ν. 3850/2010
  • Π.Δ. 305/96
  • Π.Δ. 16/1996
  • Εγκύκλιοι ΣΕΠΕ
  • Διαιτητικές Αποφάσεις
  • Κανονισμοί Εργασίας

1.Κατάλληλα οργανωτικά μέτρα

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα οργανωτικά μέτρα κατά τις ημέρες του καύσωνα, τα οποία συνίστανται στα ακόλουθα :

  1. Δημιουργία διαλειμμάτων κατάλληλης διάρκειας για την μείωση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων.
  2. Διαμόρφωση χώρων κατάλληλα κλιματισμένων για ανάπαυση.
  3. Παροχή στους εργαζόμενους πόσιμου δροσερού νερού (10οC – 15οC)
  4. Προγραμματισμός των εργασιών που καταπονούν θερμικά, εκτός θερμοκρασιών αιχμών.
  5. Μείωση των ιδιαιτέρως βαρέων εργασιών, όπως η χειρωνακτική διακίνηση βαρέων φορτίων, κατά τις ώρες της θερμοκρασιακής αιχμής.

2.Υπαίθριες εργασίες

Ειδικά για όσους εργάζονται σε υπαίθριες εργασίες που είναι και οι πλέον εκτεθειμένοι (τεχνικοί) πρέπει να λαμβάνονται τα εξής μέτρα :

1. Χορήγηση και χρήση κατάλληλου καλύμματος κεφαλής.

2. Χορήγηση πόσιμου δροσερού νερού (10οC – 15οC).

3. Διαμόρφωση σκιερού μέρους για διαλείμματα.

4. Κατασκευή στεγάστρων όπου είναι εφικτό για την εκτέλεση εργασιών.

5. Προγραμματισμός των εργασιών έτσι ώστε οι κοπιαστικότερες εξ αυτών να γίνονται τις ώρες που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες.

6. Μείωση της απασχόλησης σε υπαίθριες εργασίες από τις 12.00-15.00

3.Ετοιμότητα

Ο εργοδότης σε συνεργασία με τον Γιατρό Εργασίας, τον Τεχνικό ασφαλείας και την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας όπου αυτή υπάρχει ή τον εκπρόσωπο των εργαζομένων όταν δεν υπάρχει Επιτροπή ΥΑΕ, οφείλουν να έχουν σχέδιο στο οποίο να εξειδικεύονται τα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα που παίρνει η επιχείρηση με στόχο την μείωση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων.

4.Έλεγχοι

Επιβάλλεται η διενέργεια προληπτικών ελέγχων από τους Επιθεωρητές Εργασίας για την επίβλεψη της εφαρμογής των μέτρων που αφορούν στα μέτρα αντιμετώπισης της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων.

Συνάδελφοι,

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα και δεν διαπραγματεύεται, δεν μπαίνει σε «ζύγι», δεν ανταλλάσσετε και πρέπει να την προασπίσουμε με οποιοδήποτε κόστος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Η ΔΕΗ ξεκίνησε στην τηλεπικοινωνιακή αγορά

 


Η αγορά το περίμενε, η διοίκηση της ΔΕΗ το είχε προετοιμάσει, ήρθε η ώρα. Η ΔΕΗ μπήκε επισήμως στη χονδρική πώληση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η ΔΕΗ FiberGrid έστειλε επιστολή σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, τους οποίους καλεί να αξιοποιήσουν πιλοτικά το νέο δίκτυο οπτικών ινών που έχει δημιουργήσει. Από τον Σεπτέμβριο και μετά κι αφού η δυναμικότητα του δικτύου αυξηθεί ώστε να καλύπτει με υψηλές ταχύτητες περισσότερους από 500.000 χρήστες, η ΔΕΗ FiberGrid θα ξεκινήσει να χρεώνει τους παρόχους με βάση τις συμφωνίες που θα έχουν υπογραφεί. Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι (ΟΤΕ, Nova, Vodafone και Inalan) προς το παρόν, έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν την εμβέλεια του δικού τους δικτύου και να κερδίσουν μερίδια αγοράς, αξιοποιώντας το δίκτυο της ΔΕΗ. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά, η FiberGrid θα είναι ένας πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής, μέχρι να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τις υποδομές για να μπει στον ανταγωνισμό της λιανικής, αξιοποιώντας το δίκτυο της Κωτσόβολος. Η χρηματιστηριακή αγορά «μυρίστηκε» τις εξελίξεις, ανέβασε τη ΔΕΗ πάνω από τα 4,3 δισ. ευρώ και τώρα αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις.

www.newmoney.gr