Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΕ-ΔΕΗ
            Προς : Δ/ντη Περιοχής Αθήνας κ. ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη.
       Κύριε Δ/ντα,
Το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες που αφορούν άνομες ενέργειες, σε βάρος του Ομίλου ΔΕΗ, π.χ (επέμβαση τρίτων στο δίκτυο).
Χαρακτηριστική περίπτωση, για την οποία έχετε λάβει γνώση, αποτελεί η παρέμβαση σε κιβώτιο ζεύξεως (λίμποξ), επί της οδού Κατεχάκη, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί πελάτης, του οποίου είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, λόγο χρέους.
Γνωρίζεται ότι η  παραπάνω ενέργεια, αφενός ζημιώνει τον Όμιλο ΔΕΗ (απώλεια εσόδων), αφετέρου θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια του προσωπικού, καθώς δημιουργεί προϋποθέσεις για την πρόκληση ηλεκτροφόρου εργατικού  ατυχήματος.
Αξιολογώντας την σοβαρότητα της καταγγελίας ζητάμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για τις ενέργειες που έχετε καταβάλει επί του συγκεκριμένου θέματος, προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Ομίλου και η ασφάλεια του προσωπικού. 
Επιπρόσθετα, σας ζητάμε όπως μας ενημερώσετε για την παρουσία και στέγαση εργολάβου εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Περιοχής Αθήνας, μια χορηγία που δεν ανήκει στις συμβατικές υποχρεώσεις του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς δεν προβλέπεται στην Σύμβαση που έχει υπογράψει με τον ανάδοχο .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΓΓ                                                                   ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤ