Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ τα στοιχεία αυτά των «συναδέλφων» που προσπαθούν να σπάσουν τον δίκαιο αγώνα μας




ΕΤΕ/ ΔΕΗ - ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Συνάδελφοι,
Τους τελευταίους μήνες η κατηγορία των Τεχνικών Τ-4 Α υπόκειται σε έναν τρομερό υποβιβασμό. Οι συνάδελφοι της πρώτης γραμμής που σε κάθε στιγμή της ημέρας, σε κάθε ημέρα του μήνα, σε κάθε μήνα του χρόνου και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες ξεφτιλίζονται με τον χειρότερο..
τρόπο, με την χωρίς προηγούμενο διακοπή του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας, κατόπιν εντολής της Διοικήσεως και την υπαγωγή τους στην ανώτερη βαθμίδα ασφάλισης Υ.Β.Α.Ε 

Η κατηγορία των Τεχνικών με τα περισσότερα εργατικά (θανατηφόρα) ατυχήματα υποβιβάζονται στον βωμό του κέρδους και τις ερμηνείας κατά το δοκούν ,της κάθε διοικήσεως .

Συνάδελφοι σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται 1 μήνας από την αρχή της πιστής τήρησης των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας με μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των συναδέλφων  τεχνικών.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Συνάδελφοι δυστυχώς όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια ,
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ τα στοιχεία αυτά των  «συναδέλφων» που προσπαθούν να σπάσουν τον δίκαιο αγώνα μας .

ΕΧΘΡΟΙ μας είναι οι Διευθυντές, οι Τομεάρχες και Υποτομεάρχες που με δόλιους τρόπους και με μόνο μέλημα την δική τους αναρρίχηση στην ιεραρχία, προσπαθούν να διασπάσουν τον αγώνα μας .
ΕΧΘΡΟΙ μας είναι οι «Συνάδελφοι » που κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους με φτηνές και ανυπόστατες δικαιολογίες .

ΕΧΘΡΟΙ μας είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι «εμείς την γλυτώσαμε και δεν υπαχθήκαμε στην ρύθμιση » και τέλος

ΕΧΘΡΟΙ μας είναι όσοι θεωρούν τους εαυτούς έξυπνους και πονηρούς και λειτουργούν βάση των επιταγών της διοίκησης  και εις βάρος όλων των συναδέλφων τεχνικών μας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ 


Τον δύσκολο για εμάς μήνα που διανύσαμε , ναυλώθηκαν εκατοντάδες TAXI , ακυρώθηκαν εκατοντάδες σημειώματα χειρισμών, αναβλήθηκαν εκατοντάδες έργα και έπεται και συνέχεια !!!!!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ


Υ.Γ  ΕΧΘΡΟΙ μας είναι πρωτοβάθμια σωματεία σφραγίδα που όχι μόνο δεν έχουν πάρει θέση και δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος μας, αλλά με την θέση τους και τις κινήσεις τους υπονομεύουν τον αγώνα μας .


Γραφείο Τύπου ΤΔΕ Ε.ΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΘΕΣ/ΙΚΗΣ