Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησαν οι διορθώσεις στον ΔΕΔΔΗΕ για το πρόγραμμα καταπολέμησης της ανθρωπιστικής κρίσης

Από σήμερα ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά θα μπορούν οι δικαιούχοι του προγράμματος για την
καταπολέμηση της Ανθρωπιστικής Κρίσης και συγκεκριμένα για το δωρεάν ρεύμα να κάνουν τις διορθώσεις στον αριθμό παροχής ρεύματος εφόσον τον έχουν καταχωρήσει στην αίτηση λάθος.
Από σήμερα, 13 Αυγούστου, οι δικαιούχοι της δωρεάν επανασύνδεσης και παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, που είχαν δηλώσει λανθασμένο αριθμό παροχής, θα μπορούν να απευθύνονται για διορθώσεις στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου..
Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, το αίτημά τους θα μπορεί να υποβληθεί είτε τηλεφωνικά, στον αριθμό 11500, που είναι το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ, είτε με μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση info@deddie.gr.
Πρόκειται για τους ωφελούμενους του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, οι οποίοι από λάθος, βρέθηκε να έχουν δηλώσει διαφορετικό αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τον σωστό και για λάβουν τη βοήθεια του προγράμματος πρέπει να προβούν στην απαραίτητη διόρθωση. Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος για δωρεάν παροχή 1200 Kwh ανά τετράμηνο σε άπορους, υπολογίζεται ότι θα ωφεληθούν 89.228 νοικοκυριά, αριθμός που αντιστοιχεί σε 212.216 άτομα.