Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ: Διοίκηση και Κυβέρνηση θεατές στο νέο θανατηφόρο ατύχημα

Το νέο τραγικό θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη στο
Νότιο Πεδίο, έχει συγκλονίσει τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ και πλέον οι ευθύνες όλων είναι μεγάλες, ενώ καθοριστική είναι η ανικανότητα των αρμοδίων να εφαρμόσουν με αυστηρότητα την Υγεία και την Ασφάλεια, στους χώρους εργασίας του Ομίλου ΔΕΗ.
Από το σύνθημα της διοίκησης, «Μηδέν ατυχήματα στους χώρους των Ορυχείων», φτάσαμε τους τελευταίους μήνες στο λυπηρό γεγονός να θρηνούμε τρεις συναδέλφους.
Η ανήμπορη διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ, αδυνατεί πλέον να δώσει τις απαραίτητες λύσεις ώστε να εκλείψουν αυτά τα δυσάρεστα φαινόμενα, ενώ η κυβερνητική αναλγησία που δεν επιτρέπει νέες..
προσλήψεις για να περιοριστεί το φαινόμενο της εντατικοποίησης της εργασίας, σε συνδυασμό με την συνεχή εργολαβοποίηση καίριων τομέων της Επιχείρησης, συμβάλει ώστε να υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις γνώσεων και μέτρων προφύλαξης στα θέματα ασφάλειας.
Καλούμε την σημερινή διοίκηση της ΔΕΗ και τον αρμόδιο υπουργό να σοβαρευτούν, να περιορίσουν τα μεγάλα λόγια και τις υποσχεσιολογίες και να πάρουν ουσιαστικά μέτρα ώστε να σταματήσουμε να θρηνούμε συναδέλφους
Η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του συναδέλφου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
 
 Γραφείο τύπου ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ