Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΑΚΕ Ε.ΤΕ Θεσσαλονίκης:"Στον βωμό των σκοπιμοτήτων, πατάνε επί πτωμάτων για να αναρριχηθούν στην συνδικαλιστική ιεραρχία"


   
Συναδέλφισσες  και συνάδελφοι,
ζήσαμε για ακόμη μια φορά στιγμές απείρου κάλλους και σε αυτήν την εκλογική
αναμέτρηση….
Ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα ψηφοδέλτιο που ήταν ένα συνονθύλευμα παρατάξεων,  που όλες μαζί και η κάθε μια χωριστά, έβαλαν την υπογραφή τους για τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της επιχείρησής μας (ΠΑΣΚΕ, ΣΑΔ – ΜΕΤΑ, ΠΑΚΕ κ.λπ. ).
Και όλο αυτό μόνο και μόνο για την εξουσία!!
Είναι λυπηρό να υπάρχουν ανάμεσά μας συνάδελφοι τόσο διψασμένοι για δόξα….
Πρώτο μέλημα τους;;;;  H  προσωπική καταξίωση!! 

 Οι εργαζόμενοι για αυτούς έρχονται σε δεύτερη μοίρα….

Στον βωμό των σκοπιμοτήτων, πατάνε επί πτωμάτων για να αναρριχηθούν στην συνδικαλιστική ιεραρχία…..
Η συνταγή γνωστή σε όλους μας πλέον… με Νο 1 όπως πάντα,
τους εκβιασμούς….
τις απειλές….
την χειραγώγηση…
τους εκφοβισμούς…
τα ρουσφέτια… και πολλές λαϊκίστικες ψευδείς υποσχέσεις!!!
    Και αφού για άλλη μια φορά, με την τεχνική τους συνένωση υφάρπαξαν την ψήφο σας, με τον ίδιο τρόπο, ξαναδιαμελίστηκαν. Δεν τα κατάφεραν στην μοιρασιά των θέσεων μεταξύ τους ( βλ. ανακοίνωση της παράταξης ΜΕ.ΤΑ / Ε.ΤΕ ΔΕΗ στις 10/8/2016)….. 
Έτσι, θέλησαν να ξεγελάσουν και τους εκλεγμένους συναδέλφους κατά την σύσταση του Διοικητικού συμβουλίου της Τ.Δ.Ε Θεσσαλονίκης.
 Μια κατάσταση, συνάδελφοι, που την σταματήσαμε εν τη γενέσει της και δεν επιτρέψαμε να συμβεί, λειτουργώντας νομότυπα και βάσει του καταστατικού της Ένωσής μας και του πρακτικού των εκλογών.
Το Σωματείο μας και κατ’ επέκταση και η σύσταση του τοπικού προεδρείου, διέπονται από κανονισμούς που απορρέουν από το καταστατικό της Ένωσής μας.
Καταστατικό, που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις αρχές και τις αξίες που οι προγενέστεροι από εμάς, θεματοφύλακες των αρχών του σωματείου μας,  παραδώσατε  με μόνη ευθύνη μας την πιστή τήρησή του….

   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ Ε.ΤΕ ομίλου ΔΕΗ Θεσσαλονίκης, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρατηγήσει τις διαδικασίες του Σωματείου μας. Διαδικασίες που απορρέουν από το καταστατικό μας, που μόνο στόχο έχει να επηρεάσει καταστάσεις που μας έβλαψαν και μας βλάπτουν!!
Ήδη, η ενημέρωση που έχουμε από συναδέλφους από περιοχές της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι υπάρχουν παραποιημένα επίσημα έγγραφα της Τ.Δ.Ε Θεσσαλονίκης,  γεγονός επιλήψιμο όπου στα πειθαρχικά όργανα του Σωματείου μας το κατηγορητήριο θα είναι καταπέλτης….    Τίποτα  πλέον δεν μας εκπλήσσει...
« ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ »
Και όλα αυτά, πριν ακόμη καλά καλά  ξεκινήσει να λειτουργεί μια από τις μεγαλύτερες Τ.Δ.Ε της Ελλάδας…
Αυτού του είδους οι τακτικές, συνάδελφοι του ΕΑΜΕ Ε.ΤΕ  Θεσσαλονίκης, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πρέπει εσείς οι ίδιοι να τις κλειδώσετε στο χρονοντούλαπο της μαύρης ιστορίας σας (βλ. πρώην ΠΑΣΚΕ ).

   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
η ΔΑΚΕ Ε.ΤΕ ομίλου ΔΕΗ δεν υιοθετεί τέτοιου είδους τακτικές.
Πάντα κοιτούσαμε και συνεχίζουμε να κοιτάμε τον εργαζόμενο στα μάτια.
Η δύναμή μας είστε εσείς!!!
Μαζί θα καταφέρουμε να περάσουμε τον δύσκολο εργασιακό κυκεώνα που έπεται…
 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
απομονώστε τους κακεντρεχείς και αλαζόνες φιλοεξουσιαστές !!!
Πλαισιώστε τις τάξεις της ΔΑΚΕ Ε.ΤΕ και τις υγιείς παρουσίες του συνδικαλιστικού κινήματος…..
 

Γραφείο τύπου ΔΑΚΕ Ε.ΤΕ Θεσσαλονίκης
  

Υ.Γ : Τα συγκεκριμένα επίμαχα παραποιημένα έγγραφα βρίσκονται στην κατοχή μας και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου