Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Συγχαρητήρια» κύριε…Παναγιωτάκη - «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»


   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ     

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Ο Κύβος Ερρίφθη….‘Εφτασε η στιγμή που ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι!!! Οι Μάσκες Έπεσαν και οι «δούρειοι ίπποι» αποκαλύφθηκαν!
Η μοιραία συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου έδωσε σαφή εντολή…ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ τους λιγνίτες!!! και η δοτή διοίκηση του ΤΕΩΣ συναδέλφου και ΝΥΝ ανάδελφου κ. Παναγιωτάκη με μεγάλη προθυμία «διέβη τον Ρουβίκωνα».
Οι άνθρωποι που κατά τη διάρκεια της πολύχρονης υπηρεσιακής διαδρομής τους, υπήρξαν «τιμητές» των πάντων, (πολιτικών και ανθρώπων) στο όνομα της «ψευτοαριστερής» ιδεολογίας τους, το έφερε η ζωή να είναι εκείνοι που θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τα ιερά και τα όσια της πατρίδας!!! Το ίδιο τους το σπίτι…
Την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού, τη ΔΕΗ. Αυτή τη φορά στο όνομα της «αριστερής» ιδιοτέλειας τους.

Ο κ. Παναγιωτάκης απέδειξε «με την αξία» του, πως οι ατομικές του προτεραιότητες, ξεπερνούν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ την αξιοπρέπεια της συλλογικότητας και τον πατριωτισμό της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος.
Ως εκ τούτου κι αφού ο δοτός από την κυβέρνηση «μοιραίος διοικητής της ΔΕΗ αποφάσισε να επιβάλλει τον δικό του νόμο στην Επιχείρηση του Ελληνικού λαού, υπενθυμίζοντας μας τις σκοτεινές μέρες της νεοσύστατης Ρωσίας του Γιέλτσιν, όταν κάποια μεγαλοστελέχη του κόμματος έγιναν εν μία νυχτί ολιγάρχες. Του δηλώνουμε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ πως θα ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ με κάθε τρόπο και ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τη ΔΕΗ!!!

Αν νομίζει ότι θα καταφέρει να επιτύχει το cyber ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του με τηλεδιασκέψεις και δια περιφοράς, του δηλώνουμε πως ΚΑΙ ΑΥΤΟ θα το αποτρέψουμε

Συνάδελφοι μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΗ γνωρίζετε πολύ καλά ότι είστε συνυπεύθυνοι στο ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. Η ιστορία θα σας καταγράψει με τα πλέον μελανά γράμματα, αφού ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ της ΔΕΗ θα συντελεστεί με τις λερωμένες υπογραφές σας.

Κύριοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εμείς εδώ στην ΔΑΚΕ ΔΕΗ ακυρώσαμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ και με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το ίδιο θα καταφέρουμε και μ’ εσάς τους «ψευτοαριστερούς».
Κύριε Παναγιωτάκη,

Ø  «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» είπε στα δύσκολα αλλά ένδοξα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης ο Ανδρέας Κάλβος!!!

Ø  «θέλει αρετή και τόλμη» στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων και της εκχώρησης της Εθνικής κυριαρχίας να αποδειχτείς Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος και να μην καταγραφείς στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας της ΔΕΗ, ως «Παναγιωτάκης».

                                                                         
                                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ