Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Είναι η ώρα της ανασυγκρότησης..

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 Με την παρουσία του Προεδρείου της - ΕΤΕ/ΔΕΗ -  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/3/2013 η ενημέρωση των εργαζομένων του ΑΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που μας αφορούν άμεσα όπως το κλείσιμο μονάδων, το ξεπούλημα της ΔΕΗ, κατάργηση των επιδομάτων,  η δήμευση των δημόσιων ενεργειακών υποδομών,  καθώς είναι προφανές ότι θα επηρεάσουν προς το δυσμενέστερο τον εργασιακό και κοινωνικό μας βίο.

ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ…  


Είναι η ώρα της ανασυγκρότησης. Η ώρα να στρατευθούμε στις γραμμές του Συνδικάτου και στον κοινό αγώνα.  Αύριο (εάν και εφόσον περάσουν οι επιλογές τους), κάποιοι από μας δεν θα έχουν δουλειά. Για κάποιους από μας, δεν θα υπάρχει μισθός. Για όλους και για τον καθένα μας ξεχωριστά, δεν θα υπάρχουν δικαιώματα, δεν θα υπάρχει εργασιακό δίκαιο και πολιτισμός στην εργασία .


Αύριο «δεν θα υπάρχει τίποτα να τους δώσουμε», «δεν θα έχει μείνει τίποτα να μας πάρουν από τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα».


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ  ΑΙΜΑ  ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ..