Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αυταρχική και αλαζονική η διοίκηση στις Σέρρες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Δ.Ε/ΕΤΕ-ΔΕΗ  ΣΕΡΡΩΝ
Σε λογικές μνημονίου και αντεργατικών μέτρων κινείται η διοίκηση της Περιοχής Σερρών. Παρά τις διαμαρτυρίες και τις επανειλημμένες προσπάθειες μας, για συνεννόηση στο θέμα κατάτμησης των αδειών στα συνεργεία της βάρδιας, οι τοπικοί υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΔΕΔΔΗΕ  αγνοούν προκλητικά και παράτυπα,  το ήδη υπάρχον  λειτουργικό προγραμματισμό παρερμηνεύοντας μνημονιακούς νόμους.  

Θεωρούμε απαράδεκτη την αυταρχικότητα και την αλαζονεία που επιδεικνύει η διοίκηση απέναντι στους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων στις Σέρρες  που ζητούν να εφαρμοστούν τα αυτονόητα και όσα μέχρι σήμερα καθόριζαν την ομαλή εργασιακή λειτουργία της Περιοχής ενώ παράλληλα τους υπενθυμίζουμε ότι  όπου τους χρειάστηκε η Επιχείρηση ειδικά  σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, οι συνάδελφοι απέδειξαν ότι έχουν και το φιλότιμο και την κατανόηση για να εργαστούν με αυταπάρνηση και ζήλο.
Καλούμε το Προεδρείο της ΕΤΕ-ΔΕΗ να συμπαρασταθεί ενεργά, να προστατέψει τους εργαζομένους και να πάρει θέση στο μείζον πρόβλημα που προέκυψε από την αδιαλλαξία της διοίκησης.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
 ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

                                  
                                 Τ.Δ.Ε ΣΕΡΡΩΝ




Πρόεδρος
Νίκος Ασλανίδης                                         Γεν.Γραμματέας
                                                                Καραγκιουλές Ευάγγελος