Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

"Να σταματήσουμε το κλίμα ανασφάλειας που είναι διάχυτο παντού"


Ανοικτή επιστολή τoυ Κώστα Μασούρα Υποψήφιος για το
Διοικητικό Συμβούλιο 
του ΔΕΔΔΗΕ 
 με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ 

Αγαπητοί συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο ΔΕΔΔΗΕ, Από τη θέση του Εκτελεστικού Συμβούλου Διανομής της ΕΤΕ που κατείχα τα τελευταία χρόνια, μου δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθώ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, σαν εργαζόμενοι πλέον στο ΔΕΔΔΗΕ και να συζητήσουμε μεταξύ μας αλλά και με τη διοίκηση της Εταιρείας, τρόπους για την επίλυσή τους. 
 Πιστεύω πως έχουμε πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης και ξέρουμε τι χρειάζεται για να κάνουμε σταθερά βήματα μπροστά. 
Θα πρέπει λοιπόν άμεσα:  
Να σταματήσουμε το κλίμα ανασφάλειας που είναι διάχυτο παντού. Ο κάθε εργαζόμενος να αντιμετωπίζεται με αντικειμενικότητα και αξιοπρέπεια.
 Να σταθούμε κοντά σε κάθε δίκαιο αίτημα οποιουδήποτε συναδέλφου. 
 Μετά από την κατηφόρα των τελευταίων ετών, στόχος μας θα πρέπει να είναι η ανάκαμψη των μισθών μας το συντομότερο δυνατόν. 
 Να λειτουργήσουν ξανά τα ιατρεία μας πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα. 
 Αγαπητοί συνάδελφοι, 
 Θα συνδράμουμε στις προσπάθειες της Διοίκησης για τον εκσυγχρονισμό του ΔΕΔΔΗΕ, αρκεί και αυτή από την πλευρά της, να υποστηρίζει εμπράκτως όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Έχουμε γνώση των προβλημάτων και συγκεκριμένες προτάσεις για κάθε ένα από αυτά. Δώστε μας τη δυνατότητα να τα επιλύσουμε. Για το καλό της Εταιρείας και για το δικό μας καλό. Θα είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας. 

Με εκτίμηση Κώστας Μασούρας 
 Β΄ Οργανωτικός Γραμματέας ΕΤΕ- ΔΕΗ 
 Περιοχή Φιλοθέης-Κηφισιάς