Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΤΕ-ΔΕΗ:ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΨΕΤΕ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Την ώρα η κοινωνία στενάζει από την επέλαση του
νεοφιλελευθερισμού, την ώρα που με συνοπτικές διαδικασίες εκχωρείται η εθνική κυριαρχία και ο δημόσιος πλούτος, την ώρα που προωθείται το οριστικό ξεπούλημα του Ομίλου ΔΕΗ, οι υπηρέτες της ξενοκρατίας δεν αρκούνται στην υλοποίηση των μνημονικών επιλογών που τους έχουν ανατεθεί, αλλά προχωρούν και σε προκλήσεις που ποινικοποιούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και την συνδικαλιστική δράση.

Συγκεκριμένα, εν μέσω θέρους πέρασε από το Δ.Σ της ΔΕΗ και το ξεπούλημα της Εμπορίας, με το περιβόητο μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία καταστημάτων franchise από την εταιρία συμφερόντων Κοπελούζου DAMCO ENERGY. Μια ολέθρια επιλογή που προκρίθηκε από τη Διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ με την μέθοδο της «ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ», χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), ουσιαστική αντίδραση, από πλευράς Συνδικάτου ..
Για το θέμα αυτό και συγκεκριμένα το Δελτίο τύπου της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ (ένας εκ των ελαχίστων Πρωτοβάθμιων Συλλόγων που τόλμησαν να εναντιωθούν στις ενδοτικές πολιτικές και το απροσχημάτιστο ξεπούλημα της Εμπορίας), έβαλε στο στόχαστρο η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ “ΖΕΡΒΟΥ” για να κάνει επίδειξη αυταρχισμού και όχι μόνο.
Με απλά λόγια, αντί να σκύψουν τα κεφάλια για την διαλυτική κατάσταση που παρουσιάζει επί των ημερών τους ο Όμιλος ΔΕΗ, έχουν το θράσος να «ζητήσουν  και τα ρέστα».  Έφτασαν στο σημείο να στρέφονται κατά του συνδικαλιστικού κινήματος και μέσω εξωδίκου να «εγκαλούν» την  ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, με την «κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης».   
ΟΧΙ κύριοι της Διοίκησης ..  Συκοφαντική και επιβλαβής για τα συμφέροντα του Ομίλου ΔΕΗ, δεν είναι η δράση της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.  Επιβλαβής είναι οι πολιτικές εκχώρησης και ξεπουλήματος, που εσείς με θρησκευτική ευλάβεια υλοποιείται.
ΟΧΙ κύριοι της Διοίκησης ..  Δεν είναι η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ που επιχειρείτε να φιμώσετε, άλλα το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος που εναντιώνεται στις επιλογές σας και το ξεπούλημα..  Το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος που δεν έχει ιδιοτέλεια και εξαρτίσεις και που σύντομα (σύσσωμο και συντονισμένο), θα βρείτε μπροστά σας..


Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΨΕΤΕ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.