Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: «Να κρατήσουμε ζεστή την φλόγα της αντίστασης»




Δώστε δυναμικό παρών στην απεργία στις 20 Φεβρουαρίου

  
Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνούν οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον όμιλο ΔΕΗ και των θυγατρικών της, οι οποίοι πλέον έχουν γίνει ο μόνιμος στόχος των μνημονιακών μέσων ενημέρωσης και της συγκυβέρνησης, η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ δίνει καθημερινά τη δική της μάχη για να μην σβήσει η φλόγα της αγωνιστικότητας.

Συνάδελφοι

Οι συνεχόμενες άστοχες δράσεις της Ομοσπονδίας έχουν δημιουργήσει αίσθηση απογοήτευσης στους κόλπους των εργαζομένων που βλέπουν πως οι αγώνες τους χάνονται ανάμεσα σε βαρύγδουπα συνθήματα, "κουφές" απεργίες και επικοινωνιακά τρικ. Η αλλαγή δράσης και ανάκτηση της δυναμικής και αποτελεσματικότητας του Σ/Κ πρέπει να γίνει στοχευμένα και άμεσα. Δεχόμαστε έναν ανελέητο πόλεμο από παντού και εμείς δυστυχώς αδυνατούμε να τον αντιμετωπίσουμε.
Στις 20 Φεβρουαρίου έχει προκηρυχτεί 24η απεργία από τη ΓΣΕΕ. Με όσες αντιρρήσεις έχει ο καθένας μας απέναντι στο ρόλο του Συνδικάτου, έχουμε μία χρυσή ευκαιρία να δώσουμε ένα μεγάλο μήνυμα αντίστασης σε όλους εκείνους που καταδικάζουν  τις ζωές μας στην ανέχεια και την εξαθλίωση. Οφείλουμε λοιπόν να συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις με δυναμισμό και πάθος.

Συνάδελφοι 
Στηρίξτε τους αγώνες μας και μην εγκαταλείπετε την μάχη, ώστε να μην συμβεί:
- Η εκποίηση της μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας Επιχείρησης του Ελληνικού λαού σε τιμή ευκαιρίας, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και όχι για την ανάπτυξη της ΔΕΗ.
- Το νέο σπάσιμο της ΔΕΗ σε "μικρή" και "μεγάλη" ενώ τα ίδια σχεδιάζουν σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ.

 - Να χαρίσουν σε ιδιώτες αεριτζήδες τις Μονάδες, τα νερά και τους λιγνίτες της Επιχείρησης.

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ

 -  Τις σχεδιαζόμενες καινούργιες μισθολογικές περικοπές.

 - Την απαξίωση και τον συνεχή  τεμαχισμό του ασφαλιστικού και της ιατρικόφαρμακευτικής περίθαλψη μας.

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ: H φορολογική επιδρομή, η ακρίβεια στα βασικά αγαθά και η εκτόξευση της ανεργίας επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη χώρα μας. Δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια . Δώστε δυναμικό παρών στην απεργία στις 20 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή σας αποτελεί πλέον την μόνη ελπίδα για να ανατρέψουμε τα σχέδια τους.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

                                         Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ

                                            www.etedakedei.blogspot.gr