Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

K.Mασούρας: Με στοχευμένες και χρήσιμες παρεμβάσεις μπορούμε τα προβλήματα του ΔΕΔΔΗΕ να περιοριστούν

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Οφείλω να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με τιμήσατε για μία ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη σας, αναδεικνύοντάς με, εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ.
Οφείλω επίσης να σας διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στο ακέραιο σε αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Πιστεύω ότι στοχευμένα με καίριες και χρήσιμες παρεμβάσεις μπορούμε πολλά από τα προβλήματα που ταλανίζουν  τον ΔΕΔΔΗΕ να περιοριστούν.
Απλά να επισημάνω ότι υπάρχουν  σημαντικά προβλήματα που πρέπει να..
αντιμετωπιστούν άμεσα και οφείλει η Διοίκηση να δώσει την ανάλογη προτεραιότητα ώστε να δρομολογηθεί  η επίλυση τους όπως:
·         -  Η συνεχής ροή Υλικών και Εφοδίων που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στη λειτουργία των μονάδων μας.
·          - Η σταδιακή αντικατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων.
·          - Η οργανωτική δομή της Εκπαίδευσης και της Ασφάλειας στην εργασία οι οποίοι παραμένουν κύριοι στόχοι στην Εταιρεία καθώς και η εκπαίδευση του προσωπικού στις νέες τεχνολογίες.
·          - Νέες προσλήψεις .
Τέλος μπορεί να βιώνουμε δύσκολες εργασιακές συνθήκες αλλά αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο μέλλον και μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή την κοινή προσπάθεια ενωμένοι και με ειλικρινή συναδελφικότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε  αποτελεσματικά το σήμερα και να οικοδομήσουμε ένα ακόμη καλύτερο αύριο.