Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΚΟΥ


"ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΚΟΥ (Μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ/ΚΗΕ, Υπευθύνου για ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) ΠΡΟΣ τον συνάδελφο Πρόεδρο της  ς ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ/ΚΗΕ, Κώστα Μανιάτη"

Συνάδελφε με ενημέρωσες τηλεφωνικά την Κυριακή 28/8/2016 και ώρα 11.00 περίπου ότι από την Τετάρτη 31/8/2016 είχες κλείσει συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύ,βουλο του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Χατζηαργυρίου ώρα 13.00 και θεσμικά πρέπει να παραβρεθώ ως υπεύθυνος από το Σωματείο από τον ΔΕΔΔΗΕ. 
Όπως γνωρίζεις συνάδελφε Πρόεδρε, σε αυτές τις συναντήσεις το σωματείο εκπροσωπείται όπως ορίζει το καταστατικό του από τους θεμούς του, τον εκλεγμένο εκπρόσωπο εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και από τον Υπεύθυνο του Σωματείου για τον ΔΕΔΔΗΕ. 
Με ενημέρωσαν ότι θα παραβρεθούν στην συνάντηση και άλλα δύο μέλη του
Δ.Σ. του Σωματείου, ΑΣΧΕΤΑ με την συνάντηση. 
Θέλω να γνωρίζω αν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου ή της εκτελεστικής επιτροπής του σωματείου ή του πενταμελούς Προεδρείου για την συμμετοχή αυτών στην σύσκεψη και αν η πρωτοβουλία είναι δική σου, ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΤΕ-ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ/ΚΗΕ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

Μετά τιμής
Βασίλης Γούκος