Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ "ΑΓΟΡΑΣΤΗ"

Με το εξώδικο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, για την
ενσωματωμένη περιουσία των ασφαλισμένων (εν ενεργεία και συνταξιούχων) μέσα στην περιουσία του ομίλου ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ,  ενημερώθηκαν  όλοι οι μελλοντικοί "αγοραστές" στο χρηματιστήριο  Αθηνών και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου να είναι προσεκτικοί μήπως και ο θυσαυρός του ΑΔΜΗΕ που καλοβλέπουν αποδειχθεί σκέτος άνθρακας.
Στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ λέγεται ότι "το ξεπούλημα των δικτύων μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ είναι αιτία πολέμου". Η Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η αποκρατικοποίηση των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργεριας θα οδηγήσει σε μείωση των επενδύσεων , αν όχι κατάργηση, όπως υπάρχει σήμερα, για την συντήρηση και την ανάπτυξη του δικτύου. Ο ιδιώτης αγοραστής θέλει το μέγιστο κέρδος με ταυτόχρονη μείωση το λειτουργικό-εργατικό κόστος. Αυτό σημαίνει αυτόματα αύξηση της τιμής της KWhr (κιλοβατώρα) για τους τελικούς καταναλωτές  και ταυτόχρονα η ελαχιστοποίηση έως εξαφάνιση της κοινωνικής πολιτικής από τον όμιλο της ΔΕΗ, και κατ επέκταση του ΑΔΜΗΕ.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ σημειώνει επίσης προς " στην κυβέρνηση, τη ΡΑΕ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι πρώτιστο κοινωνικό αγαθό και ταυτόχρονα καθοριστικός παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη".


http://ergazomenoiadmieagstefanou.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3154.html#more