Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κραυγή αγωνίας από τους τεχνικούς συναδέλφους στο Βόλο

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στην Περιοχή στη Ν.ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ στον οικισμό ROM. 
Στις νόμιμες ηλεκτροδότησεις κτισμάτων έχουν αναπτυχθεί παράνομες και αυθαίρετες κατασκευές και ηλεκτροδοτούνται παράνομα με επικίνδυνες συνδέσεις καλωδίων με στόχο την κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τα δίκτυα της ΔΕΗ. 
Τα προβλήματα που παρουσιάζονται είναι συνεχή, έντονα και πολύ επικίνδυνα (κίνδυνος ηλεκτροπληξίας) και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ατυχήματος στους ίδιους, στους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής αλλά και στους ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ της ΔΕΗ που πρέπει να παρέμβουν στο δίκτυο για την αποκατάσταση αυτού και τη σωστή ηλεκτροδότησή του.
Όλα αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι καταγεγραμμένα στο βιβλίο συμβάντων του αρμόδιου Α.Τ., στον κύριο εισαγγελέα και στους αρμόδιους φορείς της πόλης εδώ και πολλά χρόνια! 
Όπως επίσης και στην ιεραρχία της Επιχείρησης και στους αρμόδιους Τεχνικούς Ασφαλείας.
Εξαιτίας όλων αυτών των προπηλακισμών και επιθέσεων που έχουν υποστεί τα συνεργεία των ΤΕΧΝΙΤΩΝ, είναι αδύνατη η προσέλευση-ειδικά τη νύχτα- για αποκατάσταση βλάβης, μη γνωρίζοντας σε ποια κατάσταση είναι το δίκτυο από τυχόν παρεμβάσεις των ROM. 
Συνεπώς φοβούμενοι πλέον και για τη δική μας σωματική ακεραιότητα αδυνατούμε να παρέμβουμε στη περιοχή μετά τη δύση του ηλίου.
Παρακαλούμε για τις κατάλληλες δικέ σας ενέργειες προκειμένου οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στη Περιοχή ΒΟΛΟΥ να μπορούν απρόσκοπτα και αδιάλειπτα να εκτελούν τις καθημερινές εργασίες χωρίς κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητα.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ
ΤΔΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ