Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ:ΕΠΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ



Στον ορυμαγδό των κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων και της επικοινωνιακής καταιγίδας από το σύνολο του κρατικοδίαιτου εκδοτικού - επιχειρηματικού κατεστημένου, όπου προσπαθούν να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου, για συγκεκριμένους ιδιοτελείς σκοπούς με βάση το συμφέρον των ιδίων επιχειρηματιών και όχι του Έλληνα καταναλωτή όπου του ανήκει η ΔΕΗ και είναι δημιούργημά του.
Φίλε Καταναλωτή, πρέπει να γνωρίζεις ότι η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ που με τόσο πάθος προωθεί η Κυβέρνηση έχει τις ακόλουθες επιπτώσεις άμεσα για σένα, όπως:

  1. Πολλαπλάσια αύξηση των τιμολογίων του Ηλεκτρικού ρεύματος, όπως έχει συμβεί παντού στον κόσμο, όπου έχει γίνει ιδιωτικοποίηση Ηλεκτρικής Εταιρείας. Οι οικιακοί καταναλωτές θα είναι αδύνατον να μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό του Ηλεκτρικού ρεύματός.
2.  Οι αγρότες θα έχουν τριπλάσια αύξηση της KWH και η άρδευσή τους  θα είναι ασύμφορες γιατί και το νερό θα το αγοράζουν πανάκριβα, γιατί κανένας ιδιώτης δεν πρόκειται να έχει φιλανθρωπικά και φιλοαγροτικά αισθήματα. Αυτό θα σημάνει ασύμφορη την αγροτική παραγωγή και κατ΄επέκταση το συνειδητό αφανισμό τους.
3.  Ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, θα ξεχάσουν τι θα πει μειωμένη KWH, λόγω της πλήρους κατάργησης τους. To Κοινωνικό τιμολόγιο θα ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.
4.  Τα νησιά θα γίνουν ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ για τους Κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και τη KWH πανάκριβη και έρμαιο των ιδιωτών όπου με βάση το κέρδος τους θα λειτουργούν τις μονάδες τους, με κίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια των νησιών για εθνικούς λόγους.
5.  Εκποίηση της μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας Επιχείρησης του Ελληνικού λαού σε τιμή ευκαιρίας, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και όχι για την ανάπτυξη της ΔΕΗ. Αυτό πρόκειται για παραχώρηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, σε φίλους και κολλητούς, άρα είναι εθνική προδοσία.
6.  Οι λόγοι δεν είναι Οικονομικοί – Δημοσιονομικοί και αυτό αποδεικνύεται από το εξής: Πώληση της ΔΕΗ αυτή τη στιγμή σημαίνει έσοδα για το κράτος 400 εκατομμύρια € μία και έξω και απεμπόληση της Επιχείρησης, ενώ το κράτος έχοντας το 51% των μετοχών εισπράττει από μερίσματα και φόρους αρκετά περισσότερα εκατομμύρια € κάθε χρόνο.
7.  Λιγνίτες, νερά, δίκτυα σε ανθελληνικά χέρια προς όφελος ιδιωτών κερδοσκόπων και αρπακτικών και εις βάρος των καταναλωτών. Η Εθνική Ενεργειακή ασφάλεια σε τρίτους είναι εθνική μειοδοσία.

Έλληνα Πολίτη, Έλληνα Καταναλωτή θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διαμηνύσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν τη κατάσχεση, εκποίηση και τον  πλειστηριασμό του εθνικού μας πλούτου.