Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΤΕ-ΔΕΗ συμμετέχει στην πανατική απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ

Η ΕΤΕ-ΔΕΗ συμμετέχει δυναμικά στην μεγάλη πανατική απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώνει το ΕΚΑ, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ.
Οι εργαζόμενοι δεν υποκύπτουν στους  εκβιασμούς της κυβέρνησης  Παπαδήμου και παρά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται μισθολογικά, ασφαλιστικά και εργασιακά είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη μία μάχη ενάντια στους εκφραστές του μνημονίου και του ΔΝΤ.
Συνάδελφοι αντισταθείτε σε όλους εκείνους που έχουν αποφασίσει να γκρεμίσουν τις δουλειές μας και να θάψουν το μέλλον των παιδιών μας.
Δεν θέλουμε άλλους «σωτήρες»!
Δεν θέλουμε άλλη "ξένη" βοήθεια!
Δεν θέλουμε να ξεπουλήσουμε τις ζωές μας!

Ζητάμε να μπεί φρένο στην εξαθλίωση, στις απολύσεις, στην ασφαλιστική καταιγίδα, στα φοροχαράτσια και στις μισθολογικές περικοπές.
Αποτελεί μεγάλη πρόκληση αυτοί που μας περιέκοψαν το μισθό και τη σύνταξη, όταν από το δικό μας μισθό κι από τη δική μας σύνταξη να πληρώνονται τα δάνεια που διπλά και τρίδιπλα τα εισπράττουν οι κερδοσκόποι και οι τοκογλύφοι και να θέτουν σήμερα εκβιαστικά διλήμματα στους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ είναι αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους του ALTER, της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, της ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ COSMETICS, της ALAPIS της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ, του NOTOS GALLERΙΕS, του ALEXPAK, του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, του ΩΝΑΣΕΙΟΥ, του ΙΓΜΕ και του κάθε χώρου που μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
Συγκέντρωση Τρίτη 17 Ιανουαρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ


                               Γραφείο Τύπου ΕΤΕ/ΔΕΗ