Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Υπεγράφη η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού Ομίλου ΑΔΜΗΕ τριετούς διάρκειας (2024-2027)

 

 

Υπεγράφη η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού Ομίλου ΑΔΜΗΕ τριετούς διάρκειας (2024-2027)

Συναδέλφισσες -οι

Υπεγράφη την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, στα Κεντρικά Γραφεία διοίκησης του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), στην Αθήνα, η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ( Ε.Σ.Σ.Ε. ) Προσωπικού Ομίλου ΑΔΜΗΕ, μεταξύ της Διοίκησης της εταιρίας και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, πλέον Αντιπροσωπευτικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης (ΑΣΟΠ-ΔΕΗ), καθώς και των Πρωτοβαθμίων Σωματείων μελών της.

Εκ μέρους του ΑΔΜΗΕ τη νέα Ε.Σ.Σ.Ε. υπέγραψε ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, ενώ για την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ ο Πρόεδρός της Αντώνης Καρράς και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μανιάτης. Για τα Πρωτοβάθμια Σωματεία υπέγραψαν οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς.

Η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, καρπός γόνιμης και διαρκούς διαπραγματευτικής προσπάθειας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των Σωματείων Μελών της, η οποία δύναται να χαρακτηριστεί ως η βέλτιστη και αρτιότερη των πολλών τελευταίων ετών, έχει εξαιρετικά θετικό οικονομικό πρόσημο, με αυξήσεις αποδοχών, περιλαμβάνοντας οριζόντια τριετή μισθολογική αύξηση. Επιπρόσθετα, επιτυγχάνει ισχυρές θεσμικές εγγυήσεις για το σύνολο του προσωπικού του Ομίλου ΑΔΜΗΕ.

Το Προεδρείο, η Διαπραγματευτική Ομάδα, το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και τα Σωματεία Μέλη της, κατόπιν επίπονων και διαρκών διαπραγματεύσεων με τις Διοικήσεις του Ομίλου ΔΕΗ και του Ομίλου ΑΔΜΗΕ, τήρησαν στο ακέραιο τις δεσμεύσεις τους έναντι των συναδέλφων εργαζομένων, επιτυγχάνοντας με την υπογραφή τριετών Ε.Σ.Σ.Ε., εργασιακή ειρήνη και ασφάλεια.

Η συνεισφορά των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ είναι καθοριστική για την ομαλή, σταθερή, αξιόπιστη και επαρκή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα.

Η διαπραγματευτική προσπάθεια και η αγωνιστικότητα της Ομοσπονδίας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και των Σωματείων – Μελών της για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, επωφελών για τους εργαζόμενους, είναι καθοριστικής σημασίας για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και διασφαλίζουν την ισότητα και την αξιοπρέπεια στον χώρο εργασίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Δείτε ΕΔΩ τη νέα ΕΣΣΕ ΑΔΜΗΕ 2024-2027.

ΕΤΕ/ Ομίλου ΔΕΗ: Εγκληματική επίθεση εναντίον συναδέλφων μας στο Αίγιο

 


Άλλη μια εγκληματική επίθεση καταγράφηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την Περιοχή Μεσογείων, αυτή τη φορά στην Περιοχή Αιγίου.
Την επίθεση δέχτηκαν δύο συνάδελφοι τεχνίτες του ΔΕΔΔΗΕ στην  Ροδοδάφνη Αιγίου του νομού Αχαΐας από ομάδα Ρομά, εν ώρα υπηρεσίας, όπου ξυλοκοπήθηκαν  και προπηλακίστηκαν με αγριότητα.
Οι δύο συνάδελφοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο του Αιγίου, που τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι έχουν υποστεί βαριές σωματικές βλάβες, από τον ανηλεή ξυλοδαρμό.
Μετά την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έγιναν είκοσι προσαγωγές υπόπτων, γεγονός που καταδεικνύει το μέγεθος της καταδικαστέας και άνανδρης επίθεσης.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ  καταγγέλλει, ότι αυτές οι κακόβουλες και εγκληματικές ενέργειες εναντίον των συναδέλφων μας, είναι διαχρονικές και επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα τους και οφείλει η Διοίκηση, μαζί με την πολιτεία, να παίρνουν τα μέτρα εκείνα που θα προστατεύουν τους εργαζομένους συναδέλφους μας, από κάθε είδους εγκληματικές επιθέσεις.
Όλοι γνωρίζουν ότι οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ εκτελούν το επαγγελματικό τους καθήκον άριστα και με αυταπάρνηση, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, αλλά με δολιότητα από ανεύθυνα κακοποιητικά στοιχεία, δε δύναται να ξεπεραστεί και αυτό πρέπει να επιστήσει την  ιδιαίτερη προσοχή όλων.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ στέκεται στο πλευρό των τραυματισμένων συναδέλφων και εύχεται καλή και ταχεία ανάρρωση. Παράλληλα, καλούμε την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να πράξει τα δέοντα για την προστασία και  αποθεραπεία των συναδέλφων μας.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

ΕΤΕ/Ομίλου ΔΕΗ: Ημέρα μνήμης και τιμής στους μαχητές της «Ηλεκτρικής»

 



Η ΕΤΕ/ Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ τιμά τη μνήμη των αγωνιστών που ηρωικά υπερασπίστηκαν το εργοστάσιο της «Ηλεκτρικής», τον Οκτώβριο του 1944 πολεμώντας τους Γερμανούς ναζιστές.

Κλείνουν 80 χρόνια από τότε που το 6ο σύνταγμα του ΕΛΑΣ μαζί με δεκάδες εργαζόμενους στο εργοστάσιο, έδωσαν επική μάχη για να το σώσουν από τους Γερμανούς κατακτητές που αποχωρούσαν ηττημένοι ανατινάζοντας και καταστρέφοντας ότι μπορούσαν στο διάβα τους.

Οι εργαζόμενοι έγραψαν μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της Εθνικής Αντίστασης, καθώς απέτρεψαν την καταστροφή του εργοστασίου, που τροφοδοτούσε με το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας την Αττική, με στόχο  να τη βυθίσουν στο σκοτάδι.

Η θυσία των εργαζομένων στην “Μάχη της Ηλεκτρικής” αποτελεί μία σημαντική κληρονομιά για τις νέες γενιές, ώστε και αυτές, όποτε χρειαστεί, να αντισταθούν και να αγωνιστούν απέναντι στη βαρβαρότητα και τον φασισμό.

ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ.

Στο μνημείο πεσόντων εργαζομένων και μαχητών της Εθνικής Αντίστασης κατατέθηκε στεφάνι από το Προεδρείο και μέλη της ΕΤΕ/ ΔΕΗ.

Στη μάχη αυτή έπεσαν κάνοντας το καθήκον τους οι:

Ν. Γεωργιάδης, Γ. Γκιόρδας, Ι. Ηλιόπουλος, Δ. Καλαποθάκος, Δ. Κουνούπας, Π. Κοσμίδης, Δ. Μαργαρώνης, Π. Μαυρομμάτης, Γ. Μεγγίσογλου, Σ. Παπάζογλου, Α. Τοροσιάδης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει «πράσινο» τον Άη Στράτη - Επιτυχής η πρώτη δοκιμή στο πιλοτικό έργο

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει «πράσινο» τον Άη Στράτη - Επιτυχής η πρώτη δοκιμή στο πιλοτικό έργο

Ο ΔΕΔΔΗΕ φέρνει πιο κοντά το πράσινο μέλλον για τη χώρα μας και τα νησιά μας, υλοποιώντας ένα  ακόμη σημαντικό έργο, αυτή την φορά στον Άη Στράτη, όπου το νησί θα καταστεί ενεργειακά αυτόνομο μέσω αποκλειστικής χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Το Ειδικό Πιλοτικό Έργο  «Άη Στράτης Πράσινο Νησί» έχει στόχο να καλύψει ανάγκες σε ηλεκτρισμό και θέρμανση, αξιοποιώντας τον άνεμο και τον ήλιο, δηλαδή την αιολική και την ηλιακή ενέργεια. 

Το έργο πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ)  και ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε τις εργασίες σύνδεσης προκειμένου να τεθεί το έργο σε λειτουργία.

Η δοκιμή του προγράμματος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 5 Οκτωβρίου με αποτέλεσμα για 2,5 ώρες ο Άη Στράτης να καταστεί το πρώτο πράσινο ενεργειακά αυτόνομο νησί της Ελλάδας. 

Η παραγωγή ενέργειας πραγματοποιείται από μία ανεμογεννήτρια, έναν φωτοβολταϊκό σταθμό και συσσωρευτές, ενώ επιπλέον περιλαμβάνει κεντρικό σύστημα τηλεθέρμανσης. Για την τηλεθέρμανση προβλέπεται η αποθήκευση θερμότητας σε δεξαμενές θερμού νερού ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης σε όλο τον οικισμό του Άη Στράτη. 

Το εν λόγω έργο, εκτός από τα οφέλη για το περιβάλλον και τους κατοίκους του νησιού, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για μια σειρά έργων υψηλής διείσδυσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά, όπως είναι ο Άη Στράτης. 

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες πρωτοβουλίες που σηματοδοτούν τη μετάβαση προς την κλιματική ουδετερότητα, έχουν ήδη υλοποιηθεί στην Τήλο και την Ικαρία, με θετικό αποτύπωμα για τις τοπικές κοινωνίες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο υβριδικός σταθμός της Ικαρίας βρίσκεται σε λειτουργία από το 2019 και συνδυάζει αιολική και υδραυλική ενέργεια, καλύπτοντας ένα σημαντικό ποσοστό των ενεργειακών αναγκών του νησιού.

Ο υβριδικός σταθμός στην Τήλο λειτουργεί από το τέλος του 2018, και περιλαμβάνει μπαταρίες ως μέσο αποθήκευσης. Δεδομένου ότι η Τήλος είναι ένα νησί στο σύμπλεγμα της Κω - Καλύμνου, χωρίς τοπικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σε έκτακτες καταστάσεις, ο υβριδικός σταθμός μαζί με μια μικρή γεννήτρια ντίζελ που βρίσκεται στο νησί, παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια για την κάλυψη της τοπικής ζήτησης.

Αντίστοιχο Ειδικό Πιλοτικό Έργο είναι σε πορεία υλοποίησης και στην Αστυπάλαια, όπου ο ΔΕΔΔΗΕ συμμετέχει στη μετατροπή του Ηλεκτρικού Συστήματος της σε «πράσινο», ενώ η υιοθέτηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ηλεκτροκίνησης έχει ωθήσει την ενεργειακή μετάβαση του νησιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, αρωγός της εθνικής στρατηγικής μας για την προστασία του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη, υλοποιεί καινοτόμα έργα στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά στηρίζοντας και επιτυγχάνοντας την ενεργειακή τους αυτονομία.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Με τρία καταστήματα στην Αττική ενισχύεται το δίκτυο νέων καταστημάτων ΔΕΗ

 

Με τρία καταστήματα στην Αττική ενισχύεται το δίκτυο νέων καταστημάτων ΔΕΗ

Με τρία καινούρια καταστήματα ενισχύεται το δίκτυο νέων καταστημάτων ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να παρέχουν μία μοναδική εμπειρία στην ψηφιακή εποχή του νέου εξηλεκτρισμού. Τα νέα καταστήματα ΔΕΗ  άνοιξαν στο Ν. Ηράκλειο, στην οδό Πευκών 12 & Πολυτεχνείου, στο Ν. Κόσμο, στην οδό Ηλία Ηλιού 64 & Κουτσονίκα και στο Χαϊδάρι, στην οδό Στρατηγού Καραϊσκάκη 78 & Λακωνίας.

Έχοντας τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του στο επίκεντρο, τα νέα καταστήματα ΔΕΗ σχεδιάστηκαν για να παρέχουν μία μοναδική εμπειρία στην ψηφιακή εποχή, με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση και διευρυμένο ωράριο. 

Συνολικά, τα νέα, πλήρως ανασχεδιασμένα καταστήματα και Pop-Up σημεία της ΔΕΗ φτάνουν τα 34 με τον μετασχηματισμό του δικτύου καταστημάτων σε όλη τη χώρα, να προχωρά δυναμικά. Ο αρχιτεκτονικός και λειτουργικός σχεδιασμός των νέων καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και εντυπωσιακό φωτισμό.

Τα καταστήματα ΔΕΗ στη νέα εποχή

Το καθημερινό ωράριο των νέων και ανακαινισμένων καταστημάτων ΔΕΗ ισχύει από τις 07:30 έως τις 20:00, ενώ η πληρωμή λογαριασμών γίνεται μέσω του myΔΕΗ 24/7 και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Επιπλέον, κάποια από τα νέα καταστήματα διευρύνουν τη λειτουργία τους και ανοίγουν για το κοινό και το Σάββατο, από τις 08:30 έως τις 15:00. Τα ανασχεδιασμένα καταστήματα προσφέρουν στους επισκέπτες τους άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση σε τρεις ζώνες: 

  • Τη ζώνη γρήγορης εξυπηρέτησης, 
  • Τη ζώνη εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας,
  • Τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τα προγράμματα και τους λογαριασμούς τους, αλλά και να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

Υπηρεσίες και προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας

Στα νέα καταστήματα ΔΕΗ, πελάτες και επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λύσεις και τα προϊόντα ενέργειας που παρέχει η ΔΕΗ, όπως το ΔΕΗ myHome Enter το σταθερό προϊόν που προσφέρει σταθερές χρεώσεις για 12 μήνες και το ΔΕΗ myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο προϊόν που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, ενώ τους ανταμείβει σε περίπτωση εξοικονόμησης. 

Ιδανικός προορισμός και για λύσεις Φυσικού Αερίου αποτελούν τα καταστήματα ΔΕΗ με το myHome Gas Control να προσφέρει την ανταγωνιστική σταθερή τιμή 0,045 €/kWh για όλη τη διάρκεια της σύμβασης και 50€ έκπτωση στον λογαριασμό και το myHome Gas Benefit το προϊόν κυμαινόμενης τιμής και τα δύο προϊόντα με μηδενική χρέωση εγγύησης για νέους πελάτες.

Στα νέα καταστήματα της ΔΕΗ, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ενημερώνονται και να ενεργοποιούν το ΔΕΗ myHome4Students, το νέο προϊόν της ΔΕΗ ειδικά για φοιτητές. Το ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική τιμή 0,129€/kWh για τις πρώτες 150kWh, που αντιστοιχούν στη μέση μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε ένα τυπικό φοιτητικό σπίτι. Η ΔΕΗ στηρίζει τους φοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα με αποκλειστικά προνόμια, όπως έκπτωση έως και 10% επιπλέον στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, 5.000 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN και προσφορές στις πιο νεανικές μάρκες μέσω του ΔΕΗ myRewards Coupons, και όσοι ενεργοποιήσουν εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, επωφελούνται με επιπλέον 3% έκπτωση στον λογαριασμό τους. Το ΔΕΗ myHome4Students προσφέρει δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες, ενώ για το υπόλοιπο διάστημα το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα 3€. Τέλος, με το νέο προϊόν διατίθεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου και η υπηρεσία GreenPass από τη ΔΕΗ, μέσω της οποίας διασφαλίζεται ότι η όση ενέργεια καταναλώνεται στον χώρο, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΕΤΕ/Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας για ΥΒΑΕ και συντάξεις

 


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ, Στέφανος Κουνούκλας και ο Γενικός Γραμματέας, Κωνσταντίνος Τσίγαλος, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, κο Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, σχετικά με θέματα ασφάλισης και, ειδικότερα, με το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε, με την αναίτια καθυστέρηση, στην έκδοση συντάξεωνσε συναδέλφους που στον εργασιακό τους βίο είχαν ενταχθεί στα υπερβαρέα (ΥΒΑΕ).
Έπειτα από εποικοδομητική συζήτηση, ο κος Τσαγκαρόπουλος αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος και δεσμεύτηκε σε άμεση λύση του προβλήματος εντός των επόμενων ημερών ώστε να μη υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ επισήμανε στο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας για το φλέγον θέμα σχετικά με μία σειρά λαθών που έχουν προκύψει από τα απογραφικά δελτία (DG) τα οποία είναι λογιστικού χαρακτήρα.
Το ζήτημα αυτό δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους εργαζομένους του ΔΕΔΔΗΕ που εντάσσονται ή όχι στο καθεστώς των ΥΒΑΕ και αναμένουμε την άμεση επίλυση του προβλήματος, υλοποιώντας την κατάργηση των DG ως αποδεικτικό στοιχείο απασχόλησης, σύμφωνα με όσα δεσμεύτηκε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας.
Τέλος, για την Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εξαλειφθεί αυτή η αδικία για τους εργαζόμενους στα ΒΑΕ & ΥΒΑΕ, οι οποίοι εργάζονται κάτω από σκληρές και ειδεχθείς συνθήκες.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ